Πετρουνιασ Μιλλουση Βαπτιση : Λευτέρης Πετρούνιας: Με τις : Νονοί της σοφίας, της μεγαλύτερης κορούλας, ήταν .

Οι φωτό από την βάφτιση της σοφίας & της ελένης! Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική έχουν κάνει πολιτικό γάμο λίγο πριν τη γέννηση της πρώτης κόρης τους ενώ μετά τη βάπτιση θα πάρει σειρά και . Ημέρα χαρά για τους ευτυχισμένους γονείς η σημερινή. Νονοί της σοφίας, της μεγαλύτερης κορούλας, ήταν . Σκέτη γλύκα οι κόρες τους, με τα φουστάνια & τους φιόγκους τους.

Όλες οι φωτογραφίες από τη βάπτιση των κοριτσιών του λευτέρη . Λευτέρης Πετρούνιας: Με τις
Λευτέρης Πετρούνιας: Με τις from freegossip.gr
Το θέμα της βάπτισης ήταν οι κύκνοι, ενώ ο περίβολος είχε στολιστεί με λευκά και ροζ μπαλόνια! Το album της βάπτισης των κοριτσιών τους. Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης των κοριτσιών τους. Νονοί της σοφίας, της μεγαλύτερης κορούλας, ήταν . Οι φωτό από την βάφτιση της σοφίας & της ελένης! Σκέτη γλύκα οι κόρες τους, με τα φουστάνια & τους φιόγκους τους. Μία πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν το σάββατο 12 ιουνίου 2021 για τον λευτέρη πετρούνια και τη βασιλική μιλλούση, αφού βάφτισαν τις κόρες τους. Ημέρα χαρά για τους ευτυχισμένους γονείς η σημερινή.

Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική έχουν κάνει πολιτικό γάμο λίγο πριν τη γέννηση της πρώτης κόρης τους ενώ μετά τη βάπτιση θα πάρει σειρά και .

Σήμερα η βάπτιση των δύο παιδιών τους. Στην παλαιά φώκαια, σε ένα υπέροχο γραφικό εκκλησάκι έγινε η βάπτιση των δύο κοριτσιών του λευτέρη πετρούνια και της βασιλικής μιλλούση. Σκέτη γλύκα οι κόρες τους, με τα φουστάνια & τους φιόγκους τους. Τον αύγουστο ο πετρούνιας και η μιλλούση βάφτισαν . Στην παλαιά φώκαια, σε ένα υπέροχο γραφικό εκκλησάκι έγινε η βάπτιση των δύο κοριτσιών του λευτέρη πετρούνια και της βασιλικής μιλλούση. Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης των κοριτσιών τους. Το θέμα της βάπτισης ήταν οι κύκνοι, ενώ ο περίβολος είχε στολιστεί με λευκά και ροζ μπαλόνια! Οι φωτό από την βάφτιση της σοφίας & της ελένης! Το album της βάπτισης των κοριτσιών τους. Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική έχουν κάνει πολιτικό γάμο λίγο πριν τη γέννηση της πρώτης κόρης τους ενώ μετά τη βάπτιση θα πάρει σειρά και . Όλες οι φωτογραφίες από τη βάπτιση των κοριτσιών του λευτέρη . Ημέρα χαρά για τους ευτυχισμένους γονείς η σημερινή. Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τον λευτέρη πετρούνια και τη βασιλική μιλλούση, καθώς βάφτισαν τις δύο κόρες τους.

Νονοί της σοφίας, της μεγαλύτερης κορούλας, ήταν . Σκέτη γλύκα οι κόρες τους, με τα φουστάνια & τους φιόγκους τους. Στην παλαιά φώκαια, σε ένα υπέροχο γραφικό εκκλησάκι έγινε η βάπτιση των δύο κοριτσιών του λευτέρη πετρούνια και της βασιλικής μιλλούση. Τον αύγουστο ο πετρούνιας και η μιλλούση βάφτισαν . Το θέμα της βάπτισης ήταν οι κύκνοι, ενώ ο περίβολος είχε στολιστεί με λευκά και ροζ μπαλόνια!

Ημέρα χαρά για τους ευτυχισμένους γονείς η σημερινή. Λευτέρης Πετρούνιας: Με τις
Λευτέρης Πετρούνιας: Με τις from freegossip.gr
Στην παλαιά φώκαια, σε ένα υπέροχο γραφικό εκκλησάκι έγινε η βάπτιση των δύο κοριτσιών του λευτέρη πετρούνια και της βασιλικής μιλλούση. Σκέτη γλύκα οι κόρες τους, με τα φουστάνια & τους φιόγκους τους. Το θέμα της βάπτισης ήταν οι κύκνοι, ενώ ο περίβολος είχε στολιστεί με λευκά και ροζ μπαλόνια! Δείτε εδώ την ανάρτηση της βασιλικής μιλλούση από τη βάπτιση. Οι φωτό από την βάφτιση της σοφίας & της ελένης! Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική έχουν κάνει πολιτικό γάμο λίγο πριν τη γέννηση της πρώτης κόρης τους ενώ μετά τη βάπτιση θα πάρει σειρά και . Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης των κοριτσιών τους. Όλες οι φωτογραφίες από τη βάπτιση των κοριτσιών του λευτέρη .

Σήμερα η βάπτιση των δύο παιδιών τους.

Το album της βάπτισης των κοριτσιών τους. Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική έχουν κάνει πολιτικό γάμο λίγο πριν τη γέννηση της πρώτης κόρης τους ενώ μετά τη βάπτιση θα πάρει σειρά και . Μία πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν το σάββατο 12 ιουνίου 2021 για τον λευτέρη πετρούνια και τη βασιλική μιλλούση, αφού βάφτισαν τις κόρες τους. Σήμερα η βάπτιση των δύο παιδιών τους. Οι φωτό από την βάφτιση της σοφίας & της ελένης! Όλες οι φωτογραφίες από τη βάπτιση των κοριτσιών του λευτέρη . Τον αύγουστο ο πετρούνιας και η μιλλούση βάφτισαν . Το θέμα της βάπτισης ήταν οι κύκνοι, ενώ ο περίβολος είχε στολιστεί με λευκά και ροζ μπαλόνια! Στην παλαιά φώκαια, σε ένα υπέροχο γραφικό εκκλησάκι έγινε η βάπτιση των δύο κοριτσιών του λευτέρη πετρούνια και της βασιλικής μιλλούση. Νονοί της σοφίας, της μεγαλύτερης κορούλας, ήταν . Σκέτη γλύκα οι κόρες τους, με τα φουστάνια & τους φιόγκους τους. Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης των κοριτσιών τους. Ημέρα χαρά για τους ευτυχισμένους γονείς η σημερινή.

Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική έχουν κάνει πολιτικό γάμο λίγο πριν τη γέννηση της πρώτης κόρης τους ενώ μετά τη βάπτιση θα πάρει σειρά και . Ημέρα χαρά για τους ευτυχισμένους γονείς η σημερινή. Δείτε εδώ την ανάρτηση της βασιλικής μιλλούση από τη βάπτιση. Στην παλαιά φώκαια, σε ένα υπέροχο γραφικό εκκλησάκι έγινε η βάπτιση των δύο κοριτσιών του λευτέρη πετρούνια και της βασιλικής μιλλούση. Τον αύγουστο ο πετρούνιας και η μιλλούση βάφτισαν .

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τον λευτέρη πετρούνια και τη βασιλική μιλλούση, καθώς βάφτισαν τις δύο κόρες τους. Λευτέρης Πετρούνιας: Με τις
Λευτέρης Πετρούνιας: Με τις from freegossip.gr
Όλες οι φωτογραφίες από τη βάπτιση των κοριτσιών του λευτέρη . Δείτε εδώ την ανάρτηση της βασιλικής μιλλούση από τη βάπτιση. Ημέρα χαρά για τους ευτυχισμένους γονείς η σημερινή. Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική έχουν κάνει πολιτικό γάμο λίγο πριν τη γέννηση της πρώτης κόρης τους ενώ μετά τη βάπτιση θα πάρει σειρά και . Νονοί της σοφίας, της μεγαλύτερης κορούλας, ήταν . Στην παλαιά φώκαια, σε ένα υπέροχο γραφικό εκκλησάκι έγινε η βάπτιση των δύο κοριτσιών του λευτέρη πετρούνια και της βασιλικής μιλλούση. Το θέμα της βάπτισης ήταν οι κύκνοι, ενώ ο περίβολος είχε στολιστεί με λευκά και ροζ μπαλόνια! Μία πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν το σάββατο 12 ιουνίου 2021 για τον λευτέρη πετρούνια και τη βασιλική μιλλούση, αφού βάφτισαν τις κόρες τους.

Σήμερα η βάπτιση των δύο παιδιών τους.

Τον αύγουστο ο πετρούνιας και η μιλλούση βάφτισαν . Σκέτη γλύκα οι κόρες τους, με τα φουστάνια & τους φιόγκους τους. Στην παλαιά φώκαια, σε ένα υπέροχο γραφικό εκκλησάκι έγινε η βάπτιση των δύο κοριτσιών του λευτέρη πετρούνια και της βασιλικής μιλλούση. Όλες οι φωτογραφίες από τη βάπτιση των κοριτσιών του λευτέρη . Δείτε εδώ την ανάρτηση της βασιλικής μιλλούση από τη βάπτιση. Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης των κοριτσιών τους. Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική έχουν κάνει πολιτικό γάμο λίγο πριν τη γέννηση της πρώτης κόρης τους ενώ μετά τη βάπτιση θα πάρει σειρά και . Μία πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν το σάββατο 12 ιουνίου 2021 για τον λευτέρη πετρούνια και τη βασιλική μιλλούση, αφού βάφτισαν τις κόρες τους. Οι φωτό από την βάφτιση της σοφίας & της ελένης! Το θέμα της βάπτισης ήταν οι κύκνοι, ενώ ο περίβολος είχε στολιστεί με λευκά και ροζ μπαλόνια! Σήμερα η βάπτιση των δύο παιδιών τους. Το album της βάπτισης των κοριτσιών τους. Στην παλαιά φώκαια, σε ένα υπέροχο γραφικό εκκλησάκι έγινε η βάπτιση των δύο κοριτσιών του λευτέρη πετρούνια και της βασιλικής μιλλούση.

Πετρουνιασ Μιλλουση Βαπτιση : Λευτέρης Πετρούνιας: Με τις : Νονοί της σοφίας, της μεγαλύτερης κορούλας, ήταν .. Στην παλαιά φώκαια, σε ένα υπέροχο γραφικό εκκλησάκι έγινε η βάπτιση των δύο κοριτσιών του λευτέρη πετρούνια και της βασιλικής μιλλούση. Οι φωτό από την βάφτιση της σοφίας & της ελένης! Μία πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν το σάββατο 12 ιουνίου 2021 για τον λευτέρη πετρούνια και τη βασιλική μιλλούση, αφού βάφτισαν τις κόρες τους. Σήμερα η βάπτιση των δύο παιδιών τους. Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τον λευτέρη πετρούνια και τη βασιλική μιλλούση, καθώς βάφτισαν τις δύο κόρες τους.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της βασιλικής μιλλούση από τη βάπτιση πετρουνιασ. Μία πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν το σάββατο 12 ιουνίου 2021 για τον λευτέρη πετρούνια και τη βασιλική μιλλούση, αφού βάφτισαν τις κόρες τους.